Concertul de duminica seara din cadrul "Festivalului de Muzica Veche Bucuresti" a transpus publicul intr-o lume extraordinara!

In fata unei Sali Mari a Ateneului arhiplina, Ketil Haugsand si Orchestra Il Gardellino, impreuna cu Jan de Winne (flauto traverso), Mayumi Hirasaki (vioara), Marcel Ponseele (oboi) si Raluca Enea (clavecin), au sustinut un concert demn de
numele marelui maestru.

Din program reamintim: Suita pentru orchestra (BWV 1068), Concertul Brandenburgic nr. 5 si Concertul pentru doua clavecine. La final, minute bune de aplauze i-au convins pe artisti sa se intoarca pentru bis.

In aceasta seara va avea loc concertul de inchidere al Festivalului "Glasuri de ingeri", o integrala a Motetelor lui J.S. Bach,
un concert cu o atmosfera deosebita, care ii readuce pe scena pe cei din Orchestra Il Gardellino impreuna cu Ketil Haugsand la clavecin si Corul de camera Cantemus.

Pentru informatii suplimentare vizitati site-ul festivalului


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.