Pe parcursul vietii, fiecare persoana incearca sa isi gaseasca locul cu adevarat potrivit pentru sufletul sau. Atat zodia, cat si ascendentul, pot oferi indicii importante despre mediul in care persoana isi poate gasi cu adevarat locul, trai si dezvolta in plina armonie.

Nativele din zodia Gemeni sunt nelinistite si se muta des, deoarece simt ca s-au plictisit intr-un anumit loc. Pentru ele conteaza insa foarte mult unde se afla prietenii lor, anumite rude sau persoana iubita, astfel ca tind sa se mute in apropierea acestora.

Nativele din zodia Balanta cauta zone urbane, orase si centre universitare si culturale, unde isi pot satisface nevoia de comunicare, prietenii diverse, muzica, dans si shopping. Nu le place sa se mute des, de aceea odata ce si-au gasit locul de suflet, vor ramane toata viata in acel oras.

Nativele din zodia Varsator sunt cele care isi gasesc cel mai greu locul pe aceasta planeta. De multe ori nu le place nici epoca in care s-au incarnat, dorindu-si sa fi trait in alte vremuri si in alte civilizatii. Optiunile lor sunt excentrice si vor alege cel mai adesea un oras universitar, unde putina lume le cunoaste.

Citeste articolul integral pe Kudika.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.