Un tanar a ajuns la spital in stare grava, sambata dimineata, dupa ce a fost impuscat in picior si in abdomen, in fata unui bar din Pitesti, de un barbat cu care se luase la cearta.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Arges, conflictul dintre cele doua persoane a inceput in incinta unui bar din municipiul Pitesti si s-a incheiat cu doua focuri de arma in fata localului.

"Scandalul a izbucnit intr-un bar de jocuri de noroc, iar ulterior s-a mutat in strada, unde unul dintre tineri a fost impuscat de doua ori cu gloante de cauciuc", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Arges, agent sef Laura Folea. In urma incidentului, victima a fost a fost impuscata in picior si in abdomen, fiind transportata la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti, potrivit MEDIAFAX.

Potrivit reprezentantului IPJ Arges, barbatul care a tras are autorizatie pentru arma. La ora transmiterii acestei stiri, barbatul care a tras este audiat, fiind cercetat in stare de libertate pentru tulburarea linistii publice si uz de arma in locuri publice.

Acesta le-a spus politistilor ca a facut uz de arma in legitima aparare, intrucat a fost agresat de un alt barbat. "Am tras deoarece am fost atacat. Nu eu am provocat scandalul si o ancheta o sa dovedeasca faptul ca eu sunt victima", a declarat tanarul.

In prezent, victima a fost transportata cu o ambulanta de la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca din Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.