Temperaturile au scazut joi dimineata, in judetul Harghita, pana la minus 9,1 grade Celsius la Joseni.

Temperaturi scazute s-au inregistrat si la Miercurea Ciuc, de minus 8,6 grade Celsius. Cel mai frig a fost insa la Joseni, unde s-a inregistrat si minima nationala, de minus 9,1 grade Celsius, potrivit MEDIAFAX.

Potrivit meteorologului de la Statia Miercurea Ciuc, Lajos Krisztina, in resedinta harghiteana, mercurul din termometre a coborat pana la minus 8,6 grade Celsius, la Toplita s-au consemnat minus 8 grade Celsius, cea mai ridicata minima a diminetii de joi in Harghita, de minus 7,4 grade Celsius, fiind inregistrata la Bucin.

Meteorologii avertizeaza ca vremea se mentine geroasa si in urmatoarele doua zile, pentru dimineata de vineri fiind prognozate temperaturi de minus 8 - 9 grade Celsius in judetul Harghita
.

Minima absoluta a lunii octombrie in Harghita, de minus 13,5 grade Celsius, a fost consemnata la Miercurea Ciuc in anul 1988, in timp ce maxima absoluta inregistrata in octombrie a fost de 30,6 grade in 1952
.

Vremea in orasul tau

Vremea in urmatoarele zile


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.