Doua laboratoare in care se produceau droguri de mare risc au fost descoperite in judetul Cluj, sase persoane fiind urmarite penal, din care patru in stare de arest preventiv. Traficantii distribuiau stupefiantele inclusiv unor elevi, informeaza DIICOT.

Reteaua infractionala de traficanti de droguri actiona pe raza judetelor Cluj si Zalau, avand drept scop principal producerea, prepararea si distribuirea de droguri de mare risc in randul consumatorilor locali, potrivit Realitatea.

In urma investigatiilor efectuate, s-a reusit identificarea a doua laboratoare care functionau in judetul Cluj, in care erau produse cantitati importante de droguri de mare risc, destinate atat pietei interne, cat si consumatorilor din Marea Britanie, Irlanda, Ucraina, Bulgaria si Ungaria.

Cele doua laboratoare descoperite functionau cu ajutorul unor utilaje performante, inclusiv a unui utilaj de producere a comprimatelor tip Ecstasy, comandate de catre o parte dintre membrii retelei din strainatate
.

Activitatile operative au fost desfasurate de procurorii D.I.I.C.O.T. impreuna cu politisti din cadrul B.C.C.O. Cluj-Napoca - Serviciul Antidrog, se mai arata in comunicatul DIICOT.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.