Casa de vacanta a primarului Craiovei, Antonie Solomon, din localitatea doljeana Leamna, a fost sparta marti seara de persoane neidentificate. Din locuinta au disparut cateva bunuri de valoare care nu depasesc insa suma de o mie de lei.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Dolj, furtul a fost sesizat politistilor din comuna Bucovat de catre un membru al familiei Solomon. Politistii fac cercetari pentru identificarea faptasilor sau a faptasului, relateaza MEDIAFAX.

Primarul Antonie Solomon nu poate parasi localitatea de domiciliu, Craiova, ca urmare a unei decizii in acest sens a magistratilor galateni, iar casa de vacanta din satul Leamna, comuna Bucovat, se afla la aproximativ zece kilometri de municipiu.

  • Solomon, arestat pentru luare de mita

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, lider al PDL Craiova, a fost arestat preventiv pentru luare de mita in forma continuata, uz de fals si fals intelectual, in data de 3 martie. Acesta a fost incarcerat la Penitenciarul Colibasi, iar in data de 7 iulie a fost transferat la Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati.

In 10 martie, Solomon a fost suspendat din functia de primar, dupa ce prefectul judetului Dolj, Eugen Georgescu, a semnat ordinul in acest sens. Solomon este acuzat ca ar fi primit 50.000 de euro mita de la un actionar principal al firmei PIC din Pitesti pentru a-i facilita diverse servicii in Craiova.

Primarul suspendat al Craiovei Antonie Solomon a fost eliberat din arest in 8 septembrie, prin decizia Curtii de Apel Galati.
Judecatorii au decis ca Solomon sa fie pus in libertate, dar au dispus inlocuirea masurii arestarii preventive cu masura obligarii de a nu parasi municipiul Craiova.

Cererile lui Antonie Solomon de inlocuire a interdictiei de a parasi localitatea cu interdictia de a parasi tara si de incetare a obligatiei de a nu-si exercita functia pe care a detinut-o inainte de a fi arestat, au fost respinse, miercuri, de Tribunalul Galati.

Citeste si:
Au fost găsiți hoții care i-au spart casa lui Culiță Sterp. Aceștia...
Au fost găsiți hoții care...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.