Adrian Paunescu a fost internat, marti, la Spitalul de Urgenta Floreasca, aflandu-se in stare grava, insa dupa terapia pentru stabilizare, starea de sanatate i s-a ameliorat.
Starea poetului Adrian Paunescu, internat la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala cu insuficienta renala, hepatica si cardiaca si cu edem pulmonar, s-a ameliorat usor, dar continua terapia pentru stabilizare, potrivit MEDIAFAX.

"Starea poetului este usor ameliorata fata de ziua precedenta, cand a fost adus la Spitalul de Urgenta Floreasca si internat in Sectia de terapie intensiva chirurgie cardiaca",
au spus sursele citate. Dupa tratament, starea lui Adrian Paunescu s-a ameliorat usor, dar continua terapia pentru stabilizarea generala si este in continuare in evaluare, au precizat sursele medicale.

Poetul Adrian Paunescu a fost internat marti, in stare grava, la Sectia de terapie intensiva a Spitalului de Urgenta Floreasca, fiind diagnosticat cu insuficienta cardiaca, hepatica si renala. Anterior, Paunescu a fost tratat la domiciliu, insa a fost convins sa accepte internarea in spital, relateaza MEDIAFAX.

Presa a scris, in aceasta vara, ca poetul sufera de o boala grava a ficatului, dupa ce fostul senator PSD a vorbit despre aceasta intr-un editorial publicat in "Jurnalul National", fara sa-si faca public si diagnosticul.

"Ma simt destul de rau, dar sper ca nu e definitiva sentinta. Sunt si semne de regasire, de mai bine, dar e greu sa le reiei pe toate de la punctul lor bun. In acest moment, situatia e grava", declara Paunescu, la acea data, pentru "Adevarul".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.