Invatatoarea Cristiana Anghel din Caracal, aflata in a 63-a zi de greva a foamei, a declarat ca va continua protestul sau.
"Voi continua protestul pana cand cei ce ne conduc vor intelege ca aceasta este tara noastra, iar constitutional aceasta tara este un stat de drept, conditia sine qua non fiind respectarea legii", a subliniat din nou cadrul didactic, potrivit AGERPRES.

Dr. Cornelia Zetu, purtator de cuvant al Institutului de Boli Metabolice si Nutritie "N. Paulescu" a precizat ca pacienta s-a internat pe 1 octombrie venind de la Spitalul Judetean din Caracal la solicitarea pacientei si a spitalului, cu acordul institutului, pentru a fi monitorizata avand in vedere situatia sa speciala.

Femeia este in greva foamei in semn de protest fata de micsorarea salariilor bugetarilor cu 25% si fata de neaplicarea legii privind marirea salariilor cadrelor didactice cu 50%. Cristiana Anghel a facut si plangere la Parchetul de pe langa Judecatoria Caracal prin care solicita cercetarea celor care refuza sa puna in aplicare legea de marire a salariilor cadrelor didactice adoptata in 2008.

Citeste si: [Olt: Invatatoarea din Caracal, in greva foamei de 58 de zile]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.