Omul de afaceri Ilie Carabulea s-a prezentat luni dimineata la sediul DNA Alba Iulia, urmand sa fie audiat in dosarul in care au fost retinuti pentru fapte de coruptie prim-procurorul Parchetului Judecatoriei Sibiu, Florin Apostu, si un ofiter SRI.

In acest dosar, omul de afaceri este acuzat ca i-ar fi dat mita o masina prim-procurorului Apostu.

Ilie Carabulea a negat insa informatiile privind implicarea sa in acest dosar. "Am auzit si eu ce s-a intamplat, dar nu stiu nimic altceva despre asta. Nu am nicio legatura. Cunosc, ce-i drept, multe persoane, pentru ca functia si legaturile comerciale m-au dus in multe locuri, inclusiv din zona serviciilor. Despre caz insa nu stiu nimic, nu m-a intrebat nimeni nimic. Nu am nicio problema", a declarat Carabulea pentru MEDIAFAX.

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Sibiu, Florin Apostu, si un ofiter SRI din Sibiu, Tiberiu Popescu, au fost retinuti in urma unei anchete a DNA, pentru fapte de coruptie, respectiv luare de mita si distrugerea unor probe in dosare.

Vineri, Curtea de Apel Alba Iulia a decis ca prim-procurorul Parchetului Judecatoriei Sibiu si ofiterul SRI sa fie cercetati in stare de libertate.

Potrivit avocatului Viorel Jidveian, aparatorul prim-procurorului de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sibiu, Florin Apostu, in aceasta cauza sunt implicate mai multe persoane importante din Sibiu, printre care omul de afaceri Ilie Carabulea, omul de afaceri Cristi Bicher si avocatul Nicolae Uca.

In cazul lui Apostu sunt 12 capete de acuzare, iar in cazul ofiterului SRI retinut in acelasi caz exista trei capete de acuzare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.