Un barbat dintr-o comuna bacauana este acuzat ca si-a ingropat concubina moarta in spatele casei si i-a incasat pensia timp de doua luni, iar cand politistii au sesizat disparitia acesteia barbatul a incercat sa se sinucida, el fiind, in prezent, in stare grava intr-un spital din Onesti.

Anchetatorii au descoperit, sambata dimineata, cadavrul Elenei Stoica (66 de ani), din Barsanesti, ingropat intr-o cutie de lemn la 20 de metri in spatele casei.

Conform anchetatorilor, Gheorghe Preda (56 de ani), concubinul femeii, i-a incasat in ultimele doua luni pensia decedatei, postasul din localitate sesizand ca in ultimul timp pensia era incasata de catre concubin, astfel ca i-a anuntat pe politisti, care au mers la locuinta celor doi, transmite MEDIAFAX.

De frica, Gheorghe Preda a luat soda caustica incercand sa se sinucida, el lasand, totodata, un bilet pentru sora lui sa il ingroape si pe el in gradina, "la deal, langa Ileana", mai spun anchetatorii, care urmeaza sa stabileasca data si cauza decesului femeii.

"Luni, se va face necropsia si, in functie de rezultatul acesteia, vom stabili gradul de vinovatie a concubinului. Cei doi traiau doar din pensia femeii decedate", a declarat Felix Banila, procuror la Parchetul Tribunalului Bacau.

Gheorghe Preda a fost internat in stare grava la Spitalul din Onesti.

"In acest moment starea barbatului este stabila dar incerta", a declarat dr. Adian Branzaniuc, purtator de cuvant Spitalul Onesti. Politistii fac cercetari pentru a stabili cu exactitate imprejurarile mortii femeii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.