75 de companii ofera 1650 de joburi pentru tineri cu experienta si potential, studenti sau proaspat absolventi la targul "Angajatori de Top".

Targul de cariera va avea loc astazi si maine la Sala Palatului din Bucuresti.

  • 75 de mari companii ofera 1.600 de job-uri la Targul Angajatori de Top

La Targul de cariera "Angajatorii de Top" 75 de companii de top ofera 1.650 de job-uri tinerilor profesionisti, studentiilor din ultimul an precum si absolventilor, a declarat Delia Moreanu, reprezentant Catalyst, organizatorul celei de-a 9-a editii. In comparatie cu editia din primavara, se constanta o crestere cu 5 la suta a numarului de oportunitati de cariera. Profilul candidatului cautat de companiile participante este reprezentat de tinerii profesionisti cu experienta relevanta si pasionati de IT, finante, consultanta, inginerie sau vanzari si care cunosc, pe langa engleza, o a doua limba straina de circulatie europeana.

  • De ce sa participi la Angajatori de TOP?

Iti poti depunde CV-ul direct in mainile persoanei responsabile de angajare, poti avea mini-interviuri cu firme din strainatate ce recruteaza doar la Angajatori de TOP; La seminarele sustinute de angajatori afli ce oportunitati de cariera s-ar potrivi experientei si studiilor tale; Inveti lucruri noi pentru dezvoltarea carierei tale in cadrul workshop-urilor; Ai oportunitati de studiu in strainatate etc.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.