La iesirea din penitenciar, Ioana Maria Vlas a facut mai multe declaratii cu privire la cazul FNI.
Intrebata cine ii va despagubi pe cei care si-au pierdut banii la FNI, Vlas s-a uitat spre cer, sugerand ca Dumnezeu va face asta, si a spus: "Pai de la mine nu au ce sa ia... Daca nu pot sa ia de la cine trebuie...", a declarat Vlas, potrivit Realitatea.

Tot la iesirea din penitenciar, fostul administrator al SOV Invest a declarat ca omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu este principalul vinovat pentru prabusirea FNI-FNA, denuntand totodata ca procurorul Irinel Paun "l-a albit" pe Sorin Ovidiu Vintu, in timp ce presa l-a transformat pe omul de afaceri intr-o "mare victima", potrivit MEDIAFAX.

"Vintu n-a fost nici macar inculpat, cum poate sa fie condamnat si obligat sa plateasca, iar oamenii sa-si primeasca banii, daca el este curat ca lacrima?"
, a adaugat aceasta. Vlas si-a recunoscut partea de vinovatie in legatura cu afacerea FNI-FNA, admitand ca a mintit, dar pentru ca "a fost nevoita". "Mi-as dori ca cei vinovati sa plateasca, sa se recupereze banii si apoi pot muri linistita", a mai spus Maria Vlas.

Condamnata la 10 ani de inchisoare in dosarele FNI si FNA, Maria Vlas a fost eliberata miercuri seara Penitenciarul Targsor, dupa ce magistratii Tribunalului Prahova au decis, definitiv, ca poate fi eliberata conditionat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.