Angajatii Directiei Generale a Finantelor Publice Olt au demarat ,miercuri, un protest spontan in fata institutiei impotriva taierii stimulentelor.

Purtatorul de cuvant al Directiei Generale a Finantelor Publice Olt, Mihaela Marinescu, a declarat ca aproximativ 200 de angajati ai DGFP Olt au declansat un protest spontan, refuzand sa mai intre in birouri, scrie AGERPRES.

Potrivit acesteia, oamenii sunt nemultumiti de faptul ca pe lunile august si septembrie nu au primit banii pentru stimulente, fapt care i-a adus in pragul saraciei, iar pentru ce va urma in privinta acordarii stimulentelor nu stie nimeni nimic.

"Oamenii nu cred in aceasta varianta, li se pare ministerul tergiverseaza special pentru a nu le acorda aceste stimulente. Toti angajatii protesteaza la Directia Finante Olt. Consideram ca acele sindicate care au semnat acest protocol nu ne reprezinta. Reprezentantii nostri au iesit din negocieri. Oamenii sunt nemultumiti. Acum suntem intr-un manifest spontan", a declarat Florin Monea, lider sindical Directia de Finante Olt, potrivit Realitatea.

De asemenea, nemultumiri legate de stimulente au fost si la DGFP Maramures. Angajatii de la Directia de Finante au anuntat ca renunta de bunavoie la noile stimulente, pe care le considera umilitoare pentru munca pe care o fac. Sindicalistii maramureseni mai spun ca protocolul incheiat la Ministerul de Finante pentru noile stimulente nu are valoare legala.

Saptamana trecuta, angajatii Ministerului de Finante din Bucuresti au demarat un proces spontan, fiind nemultumiti ca nu au primit sporurile salariale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.