Incepand de astazi si pana pe data de 25 octombrie 2010, studentii romani din Republica Moldova, Ucraina, Serbia, Albania, Bulgaria sau Macedonia, aflati in anul I de studiu in Romania, se pot inscrie la "Succes in Romania", primul program de mentorat dedicat lor in exclusivitate.
Organizat de JCI Bucuresti, Succes in Romania isi propune sa contribuie la integrarea sociala si culturala a studentilor veniti din afara granitelor tarii prin transferul de experienta de viata de la mentor la student. Astfel, 30 de studenti selectati pe baza de scrisoare de motivare vor beneficia de consilierea a 30 de mentori, in cadrul unor intalniri periodice pe intreaga durata a anului universitar 2010-2011.

“Cand am venit la studii in Romania in 1999 m-am confruntat cu socul diferentelor culturale. Am beneficiat de ajutorul extraordinar al familiei si prietenilor. Prin intermediul acestui program de mentorat vrem sa oferim un sprijin similar tinerilor abia sositi in Romania la studii. Ei au mare nevoie de noi, romanii de aici , pentru a depasi problemele de adaptare”
spune Marius VETRICI, initiatorul si coordonatorul programului.

Pentru inscrieri si informatii despre program vizitati succesinromania.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.