Ambasada Statelor Unite la Bucuresti a creat o poveste video prin care atrage atentia asupra escrocheriilor ce pot face victime printre participantii la Loteria Vizelor.

De-a lungul acestui an, in special in perioada de inscriere in programul Loteria Vizelor, spatiul virtual este inundat de oferte din partea diversilor intermediari de viza si escroci. Pentru a contracara aceste escrocherii, Ambasada SUA la Bucuresti a creat o poveste video in forma unei alegorii bazate pe o poveste populara romaneasca, in care un vulpoi viclean pacaleste un urs si un pescar increzatori.

„Ambasada Statelor Unite este foarte ingrijorata de aparitia companiilor intermediare si a escrocilor care isi fac publicitate pe internet atragand victimele increzatoare prin intermediul unor contracte si al altor escrocherii care insala publicul din Romania. Dorim sa reamintim publicului ca inscrierea in programul Loteria Vizelor este gratuita, iar asistenta unei agentii sau a unei terte persoane nici nu este necesara, nici nu creste sansa unei persoane de a fi selectionata", a declarat Laurie Meininger, Consul General Adjunct si Sefa Sectiei de Vize.

Inscrierile in programul Loteria Vizelor 2012 trebuie transmise electronic pana miercuri, 3 noiembrie 2010. Solicitantii pot accesa formularul electronic de inregistrare pe pagina oficiala, doar in perioada de inregistrare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.