Au mai ramas cateva zile pana la cea de-a XI-a editie a Intalnirilor JTI. Astfel, pe 22 octombrie 2010 ii vom vedea pe scena Teatrului National pe Sylvie Guillem, simbolul dansului contemporan, si celebrul coregraf si dansator Russell Maliphant.

Sylvie Guillem si Russel Maliphant vor fi prezenti pentru prima oara in Romania, cu spectacolul PUSH, pe 22 octombrie, ora 19:00, potrivit infodance.ro.

PUSH este alcatuit din patru momente coregrafice, purtand semnatura coregrafului Russell Maliphant: Solo, interpretat de Guillem, pe muzica de chitara a lui Carlos Montoya, confera balerinei postura mandra a unui mare artist de flamenco; Shift, purtand semnatura solo a lui Maliphant; Two, un solo orbitor, care pare ca o prinde pe Guillem intr-o cutie de lumina si Push, un duet ce combina abilitatile acestui cuplu extraordinar.

PUSH pune in lumina toate calitatile pentru care creatia lui Maliphant este renumita: frumusete, hipnotism, forta, oferindu-i in acelasi timp lui Guillem una dintre cele mai mari sanse de reprezentare din cariera. „Un succes fenomenal, un duet care imbina perfect cele doua personalitati contrastante”, scrie ”The Guardian” despre PUSH.

Spectacolul este pus in scena in fiecare an la Londra, incepand cu anul 2006, fiind urmarit in numeroase turnee internationale in Germania, Grecia, Elvetia, SUA, Italia, Franta si Spania.

Tine pasul cu evenimentele din lumea dansului pe infodance.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.