O bona si copilul pe care aceasta il ingrijea au fost loviti de un autoturism pe o trecere de pietoni din municipiul Iasi, soferul fugind de la locul accidentului

Accidentul s-a petrecut joi, pe o trecere de pietoni din zona Copou a municipiului Iasi. Femeia in varsta de 60 de ani plimba intr-un carut un copil de doi ani, intentionad sa traverseze.

Un autobuz care circula pe prima banda a oprit sa ii acorde prioritate, insa soferul autoturismului Peugeot 307, care venea cu viteza a doua banda, nu a mai oprit la trecere, lovind-o pe femeie si rasturnand carutul in care se afla copilul, potrivit MEDIAFAX.

  • Dupa accident, soferul a disparut de la fata locului

Potrivit reprezentantilor Politiei iesene, copilul nu a suferit leziuni grave, insa bona a necesitat ingrijiri medicale.
Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere instalate pe bulevardul Copou, politistii reusind pe baza imaginilor sa identifice masina implicata in accident.

Politia sustine ca este luata in calcul si ipoteza ca accidentul sa nu fi fost comis de proprietarul masinii, intrucat masina a fost declarata furata inaintea producerii accidentului
.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.