Politistii aradeni au ridicat aproximativ 600 de grame de cannabis din casele a doi tineri, dupa ce acestia au fost prinsi in flagrant cu droguri, unul dintre ei fiind arestat preventiv.

Ofiterii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Arad si procurorii DIICOT au organizat un flagrant in urma caruia Sorin A. (22 de ani), din Hunedoara, a fost prins avand la el 70 de grame de cannabis, iar un tanar de 17 ani a fost prins in timp ce comercializa 20 de grame de cannabis, relateaza MEDIAFAX.

Ulterior, politistii au facut perchezitii domiciliare, iar in casa minorului au prins un alt adolescent care consuma droguri provenite de la suspect. Totodata, in casa baiatului de 17 ani s-au mai gasit 500 de grame de cannabis.

"In urma probatoriului administrat in cauza, S. M., de 17 ani, a fost retinut de procurorii DIICOT pe baza de ordonanta pentru 24 de ore, dupa care a fost prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva, pe numele acestuia fiind emis mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile, sub aspectul savarsirii infractiunilor de consum, trafic de droguri de risc si indemnarea unui minor la consum de droguri in forma agravanta", se arata intr-un comunicat de presa transmis, luni, de Politia Judeteana Arad.

Al doilea suspect, Sorin A., este cercetat in stare de libertate pentru trafic si consum de droguri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.