Localnicii din Glina au iesit in strada si acuza autoritatile de musamalizarea mortii unui tanar de 19 ani, injunghiat in urma cu o saptamana.

Localnicii din Glina au iesit in strada sambata seara pentru a doua oaraconsecutiv, la o saptamana dupa moartea unui tanar de 19 ani. Oamenii spun ca doar printr-un protest violent se va face dreptate, sustinand ca este vorba de o crima comandata de un om de afaceri care a vrut sa isi scape fiul de prietenii consumatori de droguri, potrivit Realitatea.

In strada au iesit aproximativ 300 de persoane care au incendiat doua masini si au aruncat cu pietre si sticle in fortele de ordine. In timpul revoltei a fost necesara interventia cu gaze lacrimogene. Cu o seara inainte, peste 100 de persoane au blocat drumul din localitate, nemultumite ca nu a fost retinuta nici o persoana la o saptamana dupa agresiune, relateaza Adevarul.

Localnicii spun ca daca nu se va face dreptate vor protesta in fiecare zi si vor bloca drumul din Glina pana cand vinovatii vor plati.

"Incidentul are la baza decesul unui tanar care s-a produs vineri dimineata. Au fost demarate cercetari in acest caz, iar dosarul se afla la Parchetul de pe langa Judecatoria Bucuresti in vederea stabilirii autorilor crimei", a declarat Alina Gavril, purtatorul de cuvant al IPJ Ilfov.

Localnicii spun ca daca nu se va face dreptate vor protesta in fiecare zi si vor bloca drumul din Glina pana cand vinovatii vor plati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.