Doi tineri au ajuns la spital in stare grava, in noaptea de sambata spre duminica, in urma unei explozii care a avut loc intr-o casa din municipiul Timisoara, deflagratia fiind urmata de un incendiu.

Potrivit pompierilor care au intervenit la fata locului, explozia s-a petrecut in urma unei acumulari de gaze. In urma incidentului, casa aflata pe strada Closca a fost distrusa in totalitate, iar doi adolescenti, un baiat si o fata, au suferit arsuri grave, fiind transportati la Clinica de chirurgie plastica si reparatorie "Casa Austria" din municipiu, potrivit MEDIAFAX.

Cei doi tineri au fost preluati in aceasta dimineata de o aeronava militara si transportati la un spital din Bucuresti. Misiunea a fost aprobata in urma solicitarii subsecretarului de stat in Ministerul Sanatatii, doctorul Raed Arafat.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean Timisoara, Liana Dacilescu, a declarat ca tinerii au arsuri pe 25, respectiv 65 la suta din suprafata corpului, fata fiind in stare mai grava. "Cei doi raniti, o fata si un baiat, ea cu arsuri pe 65 la suta din suprafata corpului, el cu arsuri pe 25 la suta, au primit ingrijirile medicale la Casa Austria. De dimineata au fost transferati la un spital din Bucuresti. Starea tinerei este mai grava decat cea a baiatului", a spus Liana Dacilescu.

Fata are 21 ani, iar baiatul 16 ani.

La locul exploziei se afla politisti si echipe de la distribuitorul de gaz, uar Politia Timis va deschide o ancheta pentru a stabili cine este vinovat de producerea exploziei, dupa ce va primi rezultatele anchetei de la ISU Banat si de la E. On Gaz.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.