Presedintele CNSRL-Fratia, Marius Petcu, a afirmat astazi la Congresul extraordinar al PSD ca sindicatele vor fi in strada in ziua in care Parlamentul va vota motiunea de cenzura pe care opozitia intentioneaza sa o depuna.


  • Protest de amploare in ziua votarii motiunii de cenzura

"Atunci cand veti dezbate si vota motiunea, noi vom fi in strada, vom intrerupe lucrul. Noi, cei de afara, vom ridica pumnul amenintator si vom striga intr-un singur glas: Demisia! Vrem ca Guvernul Boc sa plece!", a spus Petcu in fata delagatilor la Congresul PSD.

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, vineri, la reuniunea Ligii alesilor locali PSD, ca social-democratii vor face apel la toate sindicatele ca in ziua dezbaterii motiunii de cezura sa fie greva, precizand ca, daca nu va exista o presiune publica, voturile Opozitiei in Parlament nu vor fi suficiente, potrivit MEDIAFAX.

Senatorul PSD Olguta Vasilescu a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca textul motiunii de cenzura va fi aprobat luni de catre Birourile permanente ale PSD, PNL si PC, urmand ca motiunea sa fie depusa la Parlament luni dupa-amiaza.

Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a declarat astazi inaintea Congresului PSD, ca motiunea de cenzura pe care PSD si PNL intentioneaza sa o depuna ar putea fi dezbatuta in Parlament in data de 25 octombrie.
Pentru adoptarea unei motiuni de cenzura sunt necesare 236 de voturi, numar mai mare decat cel al parlamentarilor din formatiunile de opozitie.

A inceput Congresul PSD. Care este miza?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.