In plina toamna, Capitala murmura de evenimente dintre cele mai diverse, de la cea de-a treia editie a Bucharest City Marathon, singurul din Romania inscris in lista oficiala a maratoanelor lumii, si pana la dulciuri si specialitati din ciocolata la Choco Fest. Nu ratati nici o expozitie de motociclete cu o istorie de peste 90 de ani sau targul de antichitati de la Muzeul Taranului Roman.


  • Alergam la maraton

Pe 17 octombrie, ora 9:30, in Piata Constitutiei se da startul editiei a III-a a celui mai mare eveniment sportiv de atletism stradal international gazduit de capitala - Bucharest City Marathon. Pasionatii de alergare se pot inscrie la una dintre probele competitiei, pana pe 15 octombrie sau pe 15 octombrie, intre 13,00 si 20,00, si pe 16 octombrie, intre 9,00 si 20,00, la Expo Maraton in Piata Constitutiei.

Bucharest City Marathon se adreseaza atat sportivilor antrenati care sunt asteptati sa concureze la proba Maraton de 42,195 km, la cea de Semi-maraton de 21,095 km sau Proba Maraton – Stafeta 4x10,54 km, cat si celor amatori care se pot inscrie la Cursa populara - de 4 km, cea a Copiilor de 1 km
. Persoanele cu dizabilitati au si ei sansa de a concura la una din probele de mai sus, la alegere.

  • O istorie pe doua roti: expozitie de motociclete

Intre 16 si 31 octombrie, la Baneasa Shopping City, in cadrul expozitiei organizate in colaborare cu Asociatia Motociclistilor din Romania, veti putea admira peste 30 de motociclete, aflate in circulatie pe strazile din Romania incepand cu anii ’30.

Luni, 18 octombrie va avea loc vernisajul expozitiei de motociclete retro-vintage "Oldies but fashionable" la Baneasa Shopping City.

  • Choco Fest

Festivalul de dulciuri Choco Fest isi redeschide portile pe 16 si 17 octombrie, la restaurantul mediteranean Villa Rodizio, de pe Str. Ion Luca Caragiale nr.32, Bucuresti.

Vizitatorii se vor putea bucura de prajituri si delicatese din cele mai diverse, de la simplele specialitati din miere, la cozonaci, baclavale cu visine, prajituri de casa si specialitati tarditionale maramuresene, dulciuri din Budapesta, praline belgiene Bruyerre si Leonidas si chiar dulciuri dietetice.

Citeste articolul integral pe Wall-Street


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.