11 politisti din Arad si o angajata a Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, suspectati ca au luat mita in trafic, au fost retinuti noaptea trecuta pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentanti judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.

Audierile in acest caz s-au prelungit pana aproape de ora 02.00, deoarece pe langa cei zece politisti cercetati initial in acest caz, a mai fost acuzata o persoana, potrivit Tribunalului Arad.

Astfel, in acest caz sunt cercetati pentru luare de mita 11 politisti si o angajata a Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale, potrivit MEDIAFAX.

"Dupa incheierea audierilor, cele 12 persoane au fost retinute pe baza de mandate de retinere de 24 de ore, iar astazi vor fi prezentate judecatorilor cu propunere de arestare preventiva pentru luare de mita", a adaugat sursa citata.
Zece politisti si o angajata a Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale au fost dusi la Parchetul Tribunalului Arad joi dimineata, unde au fost audiati.

"Pe baza probatoriului administrat in cauza pana in aceste moment al urmaririi penale a rezultat faptul ca, in perioada mai - septembrie 2010, invinuitii, agenti de politie in cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Arad, in exercitarea atributiilor de serviciu au pretins si primit de la diferiti participanti la traficul rutier sume de bani cuprinse intre 20-100 de euro, precum si alte foloase materiale, in scopul de a nu constata neregulile sesizate si a nu lua masurile legale corespunzatoare'', arata Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.