In total fiind afectate 24 de curse care trebuiau sa aterizeze sau sa decoleze de pe aeroport, intarzierile ajungand si la cinci ore.
Putatorul de cuvant al Aeropotului International Timisoara, Nicoleta Trifan, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca activitatea a fost reluata in jurul orei 11.00, dupa ce ceata de pe pista s-a ridicat.

Potrivit acesteia, in total au fost afectate 24 de curse aeriene, care trebuiau sa decoleze sau sa aterizeze pe Aeroportul din Timisoara. Potrivit informatiilor de pe site-ul aeroportului, au fost afectate 13 curse care trebuiau sa plece catre Bergamo (doua curse), Bucuresti, Dusseldorf, Roma, Stuttgart, Florenta, Verona, Bari, Atena, Munchen, Venetia si Ancona.

De asemenea, au fost afectate si 11 curse care trebuiau sa ajunga pe Aeroportul din Timisoara de la Bucuresti (doua curse), Cernauti, Lvov, Chisinau, Sibiu, Odessa, Bacau, Craiova, Iasi si Cluj. Trifan a precizat ca cea mai mare intarziere, de aproximativ cinci ore, o inregistreaza o aeronava care trebuia sa decoleze la ora 6.30, cu destinatia Bergamo si care va pleca in jurul orei 11.30.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.