Meteorologii au anuntat zile reci si ploioase. Afla cum va fi vremea in urmatoarele zile.

Vremea rece si ploile isi vor face simtita prezenta in special in jumatatea de sud a tarii.

Astfel, norii au aparut inca de astazii in sud-vestul si sudul Romainei. In restul regiunilor, vremea si-a pastrat aspectul insorit. Temperaturile au fost in usoara crestere, dar s-au mentinut la valori intre 10 si maximum 20 de grade Celsius, potrivit Realitatea.

Joi insa, vremea rece de toamna revine in jumatatea sudica a tarii. Cerul va fi acoperit de nori si va ploua in special in Oltenia si Muntenia, iar pe arii ceva mai restranse in Banat, Dobrogea si Transilvania.
Temperaturile vor oscila intre 9-10 grade in Oltenia si nordul Moldovei, pana la cel mult 13 grade in Bucuresti, unde va si ploua sporadic.

Vineri norii se mai raresc si soarele va iesi in sudul tarii. Se mai anunta ploi, insa rare si slabe, iar vantul nu trece de moderat. In Bucuresti, vienri vor fi 17-18 grade, in timp ce mercurul va urca si la 19 grade in vestul Olteniei. Ceva mai frig va fi in nordul Moldovei, cu maxime de pana lai 11 grade.

Vremea in orasul tau

Vremea in urmatoarele trei zile


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.