Astazi se implinesc 50 de zile de cand invatatoarea Cristina Anghel din Caracal se afla in greva foamei, medicii anuntand ca starea sa de sanatate s-a inrautatit.

Desi starea de sanatate se degradeaza pe zi ce trece, invatatoarea este hotarata sa nu renunte la protest pana nu va primi un semn din partea guvernantilor cu privire la problemele din educatie.

Vineri, Cristina Anghel s-a aflat la un pas de moarte, insa a refuzat ajutorul medicilor. "Vineri a fost o zi foarte grea. Norocul meu este ca sunt intr-un spital cu profesionisti si unde oamenii chiar vor sa ma ajute. Am fost convinsa de doamna doctor sa beau putin potasiu ca sa nu imi cedeze inima", a marturisit aceasta, potrivit Realitatea.

  • "In momentul in care le voi accepta promisiunile, cei de la Guvern vor uita ca exist in acest spital"

"Poate ca acesti oameni au gresit. Este omeneste sa gresesti, dar astept ca acesti oameni, sa realizeze ca au gresit nu fata de cetateanul Anghel Cristina ci fata de o intreaga societate. Astept sa realizeze ca au gresit si sa isi indrepte greseala. Eu nu voi renunta le spun, indiferent de consecinte, pentru ca stiu ca am un drept si am o obligatie de a apara acest lucru cu orice pret", a explicat Cristina Anghel.

Aceasta a adaugat ca se astepta ca presedintele Traian Basescu si premierul sa dea un mic semn de omenie, "macar un telefon sa o intrebe cum se mai simte".

Greva foamei din cauza diminuarilor de salariu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.