Iata 5+5 avantaje si dezavantaje ale implanturilor cu silicoane.

  • Avantaje

Durata acestora

Implanturile cu silicoane sunt considerate o metoda permanenta de augmentare a sanilor, comparativ cu alte metode care nu sunt de lunga durata, cum ar fi implanturile cu grasime proprie, care se resob in timp si determina necesitatea unei noi interventii operatorii.

Plasticitatea

Implanturile cu silocoane sunt disponibile pe diferite marimi, astfel incat sa asigure rezultatele dorite.

Avantajele estetice

Din punct de evdere estetic, implanturile cu silicoane asigura atat marimea dorita a sanilor, cat si o mentinere ridicata a sanilor, deoarece implanturile sunt puse in general sub muschiul pectral, de unde nu se “lasa”, asadar ajuta sanii sa se mentina ridicati. In unele cazuri, atunci cand augmentarea sanilor prin implanturi cu silicoane nu este suficienta, se poate face si o operatie de ridicare a sanilor.

  • Dezavantaje

Durerile de spate

Sanii mari trag de coloana in fata, astfel ca apar durerile de spate si creste riscul modificarilor staturii si pozitiei coloanei vertebrale.

Durerile postoperatorii

Implanturile cu silicon reprezinta, totusi, o interventie chiturgicala. Astfel, recupararile sunt dificile, iar sensibilitatea sanilor persista o vreme mai lunga. Datorita greutatii sanilor cu care organismul nu a fost obisnuit, durerile pot aparea chiar la nivelul pieptului si persista o vreme lunga dupa operatie.

Efectul “sanului dublu”

Acest tip de efect apare in timp pentru implanturile moderne care se aplica sub muschiul pectoral. Sanul se lasa datorita "gravitatiei", dar implantul ramane inalt si apare efectul de "san dublu".

Citeste articolul integrajl in Kudika.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.