Stratul de zapada in Poiana Brasov masura, sambata, aproximativ cinci centimetri, in urma ninsorilor din cursul diminetii, la ora transmiterii acestei stiri in zona continuand sa ninga abundent.
La Brasov au cazut primii fulgi de nea din acest sezon vineri dimineata, insa nu s-a asternut stratul de zapada. Sambata dimineata, in Poiana Brasov a inceput sa ninga abundent, iar stratul de zapada atinge cinci centimetri si se inregistreaza temperaturi de zero grade Celsius, potrivit MEDIAFAX.

Potrivit meteorologului de serviciu, Eugen Mitrea, de la Centrul Meteorologic Transilvania - Sibiu, in cursul zilei de sambata si in noaptea de sambata spre duminica va continua sa ninga la peste 1.700 de metri altitudine.

La Varful Omu, stratul de zapada masoara sase centimetri si se inregistreaza temperaturi de minus 7,8 grade Celsius si minus 11,7 grade Celsius. La Balea, stratul de zapada este de trei centimetri, iar temperaturile pentru sambata se incadreaza intre minus 2,5 si minus 7,7 grade Celsius.

In zona Brasovului, temperaturile din urmatoarele zile vor fi intre zero grade Celsius in cursul noptii si diminetii, cu bruma si ceata si plus 14-15 grade Celsius in timpul zilei.

"In cursul zilei de duminica, vremea va ramane inchisa si rece. De luni, va fi un proces usor de incalzire si va urma o saptamana frumoasa, dar rece seara si dimineata", a spus sursa citata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.