Cateva zeci de angajati din politie, sanatate si administratie publica picheteaza astazi sediul Partidului Democrat Liberal, din Aleea Modrogan. sindicalistii cer demisia liderilor politici.

UPDATE: Pichetul organizat astazi in fata sediului central al PDL s-a incheiat fara ca actiunea sa starneasca vreo reactie din partea politicienilor.
Sindicalistii au depus un memoriu la sediul PDL, fara a fi primiti de reprezentantii partidului.

  • Toamna protestelor: "Acesta este doar inceputul"

Liderul Sindicatului "Pro Lex", Vasile, Lincu, a declarat ca acesta este doar inceputul, sindicalistii din mai multe sectoare de activitate planuind sa sensibilizeze partidele politice. Daca nu vor obtine niciun rezultat, sindicalistii vor organiza un mare miting la sfarsitul lunii octombrie si apoi vor recurge la greva generala.

"Daca nu aveti rezolvari la problemele noastre, exista o solutie: demisia", scria pe bannerul protestatarilor. Totodata, acestia au afisat poze cu mai multi parlamentari printre care Gabriel Oprea, Anghel Iordanescu, Teodor Paleologu, Cristian Diaconescu, Vasile Blaga, Catalin Croitoru, Sulfina Barbu, Anca Boagiu, insotite de mai multe texte: "Ei ne-au adus in saracie", "Ati mintit, ati jurat stramb", Ati tradat poporul", relateaza MEDIAFAX.

Retail jobs

Liderii confederatiilor sindicale au decis, miercuri, sa organizeze impreuna proteste, urmand ca pana in 22 octombrie sa discute cu toti liderii politici si sa picheteze sediile partidelor. In lipsa unui raspuns la revendicarile acestora se va organiza o mare actiune in perioada 25 - 30 octombrie, in Capitala, potrivit sindicalistilor.

Liderul CNSLR-Fratia, Marius Petcu, a declarat ca pana in data de 22 octombrie sindicalistii vor sa se intalneasca si sa discute cu toate grupurile parlamentare pentru a le prezenta un set de revendicari si punctul lor de vedere. De asemenea, in fiecare vineri, in perioada 8 - 22 octombrie, sindicalistii vor picheta sediile partidelor in teritoriu si in Bucuresti, dar si locuintele parlamentarilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.