Elena Basescu va fi inmormantata miercuri, la ora 10.00, la Cimitirul Central din Constanta, iar pana atunci sicriul cu trupul neinsufletit va ramane depus in Biserica "Sfantul Ierarh Nicolae" din municipiu, cunoscuta ca si "Catedrala Marinarilor".
Potrivit preotilor de la Biserica "Sfantul Ierarh Nicolae", inmormantarea este programata pentru miercuri, la ora 10.00, la Cimitirul Central din Constanta, unde este inmormantat si tatal presedintelui Traian Basescu, relateaza MEDIAFAX.

Pana atunci, sicriul cu trupul neinsufletit va ramane depus in Biserica "Sfantul Ierarh Nicolae" din Constanta. Sicriul cu trupul neinsufletit al Elenei Basescu a fost depus, marti dimineata, in jurul orei 8.00, la Biserica "Sfantul Ierarh Nicolae", aflata la mai putin de un kilometru de blocul in care locuia mama sefului statului. Dintre membrii familiei, doar seful statului a insotit sicriul la biserica.

Presedintele Traian Basescu a revenit, luni seara, in tara cu o aeronava de linie, de la Bruxelles, unde participa la un summit UE-Asia, dupa ce a aflat despre decesul mamei sale in cursul dupa-amiezii de luni.

Presedintele a ajuns, in noaptea de luni spre marti, in jurul orei 02.30, la locuinta mamei sale de la Constanta, a multumit ziaristilor pentru condoleante, dupa care a intrat in bloc. Seful statului a venit insotit de fiica sa cea mare, Ioana, care fusese si mai devreme la locuinta bunicii, alaturi de ceilalti membri ai familiei.

Mama presedintelui Basescu a murit


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.