Trei cetateni romani au fost condamnati la inchisoare pe viata in Italia pentru un dublu asasinat comis in aprilie 2009, in Neapole, victimele fiind un cunoscut om de afaceri italian si sotia acestuia.
Potrivit Corriere della Sera, omul de afaceri italian Francesco Vittorio Ambrosio (77 de ani) si sotia sa Giovanna Sacco (72 de ani) au fost omorati pe 15 aprilie 2009 in vila lor, situata intr-un cartier de lux din orasul Neapole.

Potrivit MEDIAFAX, in acest caz au fost arestati trei romani cu varste cuprinse intre 23 si 25 de ani - Marius Vasile Acsiniei, care lucrase in vila victimelor, Valentin Dumitriu si Calin Petrica. Procurorii cerusera condamnarea la inchisoare pe viata doar pentru Valentin Dumitriu, considerat autorul crimelor. Pentru ceilalti doi romani, acuzati de talharie in forma agravata, procurorii cerusera maxim 25 de ani de inchisoare. Cu toate acestea, judecatorul Nicola Miraglia i-a condamnat cei trei romani la inchisoare pe viata.

Cei trei romani au fost depistati prin interceptarea telefoanelor mobile furate din casa victimelor, dupa ce unul dintre suspecti i-a dat telefon mamei sale, in Romania, pentru a-i spune ce a facut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.