Forma finala a Legii salarizarii unitare a bugetarilor va fi stabilita in urma discutiilor cu partenerii sociali si in urma discutiilor din coalitie, a declarat luni premierul Emil Boc.

"Se discuta cu sindicatele, cu patronatele, in interiorul coalitiei, gasim cea mai buna formula, dupa care vom anunta forma finala", a precizat Emil Boc, relateaza MEDIAFAX.

Acesta a aratat ca, atat timp cat acest lucru este in discutie, nu se va veni cu tot felul de scenarii care ar bulversa oamenii.
"In rest, cat timp suntem in lucru, nu venim cu tot felul de scenarii de lucru, pentru ca nu am face decat sa bulversam oamenii. Cand avem formula finala negociata, o prezentam in urma sedintei de Guvern", a adaugat Boc.

Premierul Emil Boc a fost prezent cateva minute in cabinetul presedintelui Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, dupa care a mers la grupul parlamentar al PDL din acest for legislativ, surse din partid precizand ca primul-ministru a venit la reuniunea deputatilor democrat-liberali pentru a discuta despre Legea salarizarii unitare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.