Perfect Tour lanseaza in premiera nationala TravelExpo, primul targ de turism exclusiv online. Targul virtual are loc in perioada 13-16 octombrie si se adreseaza atat celor care vor sa fie la curent cu tot ce este nou in materie de calatorii, cat si celor care doresc sa achizitioneze vacante mai usor, economisind timp si bani.

Travel Expo este un spatiu virtual unde vizitatorii vor gasi standuri personalizate pe tipuri de vacante, «sali» de workshopuri si seminarii, precum si «zone de lounge», unde vor putea sta la chat pe forumul targului.

Standurile sunt concepute pentru a veni in intampinarea celor mai frecvente cereri ale turistilor online cu diverse arii turistice. Croaziere, business travel, vacante in rate, piete de Craciun, vacante la ski, revelioane, vacante exotice, calatorii cu trenul, bilete de avion, sunt doar cateva dintre standurile ce ii asteapta, insotite de sfaturi si consultanta in calatorii de la cei mai buni specialisti din Romania si din strainatate.

Astfel, ceea ce in mod traditional poti afla parcurgand peste 1000 mp, laTravel Expo vei gasi intr-o platforma usor de navigat.

Vizitatorii la targ sunt invitati si cu multe surprize. Prin simpla participare la Travel Expo, acestia intra automat in tragerea la sorti de pe 16 octombrie, cand pot castiga unul dintre premiile puse in joc: o vacanta de 7 zile in Costa del Sol, un city break la Praga, 5 bilete de intrare la Disneyland sau o excursie la targul de Craciun de la Viena.

Inscrierea la targ se face online, accesand travelexpo.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.