Peste 6.400 de rubine au fost confiscate de politisti de la un cetatean italian si de la o tanara din Zalau care incercau sa vanda pietrele pretioase contra sumei de 35.000 de euro.

In cursul lunii septembrie, politisti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Salaj, au intrat in posesia unei informatii, conform careia un cetatean italian, T. Massimo, de 42 de ani, impreuna cu o prietena, A. Mihaela, de 28 de ani, din judetul Salaj, sunt interesati de comercializarea unei cantitati importante de pietre pretioase, potrivit unui comunicat de presa transmis de Politia Romana.

Vineri, politisti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Salaj, impreuna cu politisti din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Cluj-Napoca, i-au depistat in flagrant delict, in Municipiul Zalau, pe cei doi, in timp ce ofereau spre comercializare pietre pretioase, respectiv rubine, contra sumei de 35.000 de Euro.

Acestia nu posedau documente legale de proveninta si nu erau autorizati in acest sens.

Potrivit sursei citate, in acest caz a fost aplicata o amenda de 10.000 de lei, iar cele 6.411 rubine au fost ridicate in vederea confiscarii.

Cercetarile continua, in vederea stabilirii provenientei acestora, respectiv implicarea si a altor persoane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.