Sambata, 2 octombrie, ora 10.30, la Teatrul Ion Creanga, Sala Rapsodia, va avea loc deschiderea oficiala a celei de-a VI-a editii a Festivalului International de Teatru pentru Copii: "100, 1.000, 1.000.000 de povesti". Evenimentul isi propune sa stimuleze schimburile culturale dintre Romania si alte tari, promovand importanta educatiei prin intermediul artei.

  • „100, 1.000, 1.000.000 de povesti“

Asadar, in perioada 2-9 noiembrie, micii spectatori sunt asteptati la Teatrul Ion Creanga cu o multime de surprize: personaje spectaculoase, decoruri inedite, studio foto, spectacole interactive si non-verbale. Va fi o saptamana in care noi toti, indiferent de varsta, vom putea crede intr-o lume mai buna, in povesti cu printi, zane si magie.

„Fara indoiala, publicul format din copii este cel mai sincer, mai generos, mai participativ, solidar cu personajele purtatoare de mesaje etice si morale valoroase. Avem imensa bucurie de a trai in compania acestei lumi, a entuziasmului si a increderii in adevar“, declara Cornel Todea, directorul festivalului.

Trupe din 11 tari vor evolua anul acesta pe scena Teatrului Ion Creanga: Romania, Polonia, Germania, Republica Moldova, Serbia, Bulgaria, Israel, Ungaria, Polonia, Spania si Austria.

Click aici pentru mai multe detalii si programul evenimentului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.