Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, s-a prezentat, miercuri seara, la sediul Politiei Rutiere din Constanta, pentru a da o declaratie legata de incidentul din trafic in care a fost implicat in 3 septembrie, cand o tanara l-a acuzat ca ar fi palmuit-o.

Mircea Basescu a declarat, miercuri seara, corespondentului MEDIAFAX ca Politia a trimis la sediul firmei de leasing de la care a fost achizitionat autoturismul Mercedes implicat in incidentul din 3 septembrie o adresa in care solicita sa se precizeze cine se afla la volanul masinii la momentul respectiv.

Fratele presedintelui a spus ca s-a intors recent din concediu si ca a fost instiintat imediat despre aceasta adresa primita de firma de leasing, astfel ca marti a mers la sediul Politiei Rutiere din Constanta, unde a dat o declaratie in care a precizat ca el se afla la volanul masinii in dimineata zilei de 3 septembrie, cand a avut loc incidentul.

Fratele presedintelui Basescu, agresor in trafic?

"Am venit din concediu si m-am dus de bunavoie la Politia Rutiera si am dat o declaratie. Le-am spus, de altfel, ce am afirmat si in comunicatul de presa pe care l-am transmis la data respectiva. Am scris o declaratie ca sa ii ajut (pe politisti-n.r.) sa-si termine treaba", a spus Mircea Basescu.

La inceputul lunii septembrie, o femeie din Constanta a depus o plangere la Politie in care sustinea ca a fost agresata in trafic, ulterior ea afirmand ca soferul care ar fi lovit-o este Mircea Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.