Meteorologii au transmis o atentionare de ploi si vijelii, valabila de miercuri seara pana joi dimineata, pentru Dobrogea si Baragan, unde, in urma averselor, cantitatile de apa ar putea ajunge pana la 40-50 de litri pe metru patrat.
Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat ploi si vant in Dobrogea si Baragan de miercuri seara, ora 20.00, pana joi dimineata, ora 8.00.

Cantitatile de apa vor depasi local 20 l/mp si izolat, indeosebi in zona litoralului, 40 - 50 l/mp. Vor fi averse, posibil cu caracter torential, iar vantul va avea intensificari temporare.

  • Duminica se vor inregistra si 8 grade Celsius

De asemenea, sambata, vremea se mentine rece cu temperaturi maxime, intre 12 si 20 de grade. Duminica dimineata, temperaturile minime vor fi intre 0 si 8 grade, de asemenea vor fi prezente conditii de bruma in depresiunile intramontane si zona subcarpatica.

"Cu fiecare zi temperatura mai scade cu cateva grade. Temperaturile vor fi mai scazute si cu 8 grade fata de valorile normale pentru aceasta perioada, mai ales fata de valorile maxime care ar trebui sa se incadreze intre 18 si 24 de grade
", a declarat, pentru realitatea.net, Dumitru Balta, meteorolog.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.