Afla si tu de ce alimente trebuie sa te feresti, desi par a fi bune pentru sanatatea ta!
Batoanele energizante, ceaiurile imbuteliate, fresh-urile de fructe sau legume si faina alba sunt cateva dintre alimentele care doar par sanatoase, dar in realitate pot ascunde multe grasimi si zaharuri, informeaza site-ul shine.yahoo.com. Sucurile de fructe sau legume si ceaiurile imbuteliate par benefice pentru sanatate la prima vedere, insa nu este asa. Au un continut ridicat de kilocalorii, zahar, conservanti si, in plus, sunt sarace in vitamine si antioxidanti, scrie gandul.info.

Potrivit MEDIAFAX, batoanele energizante devin aliatele noastre in momentele epuizante. Acestea contin ovaz, nuci, seminte si bucatele de fructe uscate, asa ca nimeni nu le considera nesanatoase. Cu toate acestea, multe dintre batoane au in compozitie cantitati mari de zahar, ciocolata, diferite siropuri si ingrediente artificiale care le fac la fel de daunatoare precum bomboanele. Chiar si batoanele care contin mai putin zahar sunt sarace in proteine, au foarte putine fibre si doar cateva vitamine si minerale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.