Afla care sunt cele mai populare mituri legate de persoanele singure.

1 Persoanele singure sunt mai putin fericite decat persoanele casatorite. Total fals. Celibatarii au alte principii sau dorinte de la viata, comparativ cu persoanele casatorite. Parintii, fratii, surorile, nepotii sunt pentru acestia familia de care au nevoie. A fi necasatorit nu inseamna ca esti singur, deoarece mai exista si prietenii. Un lucru este cert. Aceasta categorie de persoane nu se vor bucura niciodata de ziua nuntii, de luna de miere sau de venirea pe lume a primului copil, dar acest lucru nu inseamna ca sunt nefericite.

2 Persoanele singure iubesc singuratatea este cel de-al doilea mit distrus de catre experti. Atunci cand spunem ca o persoana este singura, primul lucru care ne vine in minte este ca nu are pe nimeni. Studiile de specialitate au demonstrat faptul ca persoanele care nu si-au intemeiat propria familie au mai multi prieteni si au o viata sociala mai activa decat persoanele casatorite, deoarece au mai mult timp atat pentru amici, cat si pentru iesirile in oras.

Citeste intreg articolul in Gandul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.