Pentru ca nu si-au achitat creditele contractate, cantareata si sotul ei s-au trezit cu bunurile sechestrate. Alte vedete autohtone sunt in aceeasi situatie.

Cantareata Angela Similea, in varsta de 63 de ani, si sotul acesteia, deputatul PSD Victor Surdu, au fost executati silit pentru un imprumut bancar nerambursat de aproximativ 700.000 de euro, obtinut in februarie 2007, relateaza Adevarul.

Cei doi risca astfel sa-si piarda casa, un apartament de patru camere din Bucuresti.

Banca Intesa Sanpaolo Romania urmeaza sa scoata la licitatie si un un service auto din localitatea Afumati, apartinand unei societati a parlamentarului. Acesta nu a reusit sa-si achite datoriile, refinantand imprumutul, si s-a angajat sa restuie suma pana in mai 2009. Dupa acest termen, banca l-a pasuit de patru ori, pana in februarie 2010, cu conditia ca sotia sa sa-i devina girant.

In ambele cazuri, sentintele de executare sunt definitive si fara cale de atac.

Deputatul Victor Surdu sustine insa ca povestea cu sechestrul pe o parte din averea sa este exagerata, tinand cont de faptul ca nu mai are nicio calitate in firma care nu si-a platit datoriile la banca.

  • Probleme pentru sotii Boureanu

Deputatul PDL Cristian Bou­reanu si sotia sa, manechinul Valentina Pelinel, au de asemenea probleme financiare. Cei doi au datorii la banci de aproximativ 3,5 milioane de euro si sunt in pericol sa piarda cinci terenuri si doua vile
.

In urma cu zece zile, Judecatoria Sectorului 1 a admis cererea bancii de executare silita a mai multor proprietati apartinand celor doi. Potrivit instantei, daca in sase luni banca nu-si recupereaza banii, imobilele familei Boureanu pot fi vandute.
Astfel, banca isi poate recupera direct de la firma datoria. Activele acesteia valoreaza in jur de 14 milioane de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.