Joi, 23 septembrie, de la ora 20.00, Atelierul de Productie va invita sa il cunoasteti pe ...BOB, cel mai simpatic personaj urban al tinerei artiste Alexandra Albu, intr-o serie de instalatii si subiecte de pictura pe suporturi mai mult sau mai putin ..neconventionale.
BOB este personajul preferat al Alexandrei Albu, declinat pe o serie de obiecte si locuri in care BOB se simte confortabil. Asa cum spune Alexandra, BOB este “comun, nu are sex, iar de la un individ foarte colturos a capatat in timp forme rotunjite si o personalitate proprie”. In cadrul expozitiei de joi, Alexandra il aduce pe BOB la Atelierul de productie, pe obiecte de mobilier, pe instalatii termice sau electrice si pe cateva dintre cele mai noi si cosmopolite suporturi de pictura.

Ador desenele animate si au o influenta destul de puternica asupra lucrarilor mele, pornind de la siluete pana la cromatica. Culorile vesele, elementele decorative, conturul - toate acestea sunt preluate din desenul animat si sunt in antiteza cu fetele posomorate ale personajului”, spune Alexandra despre BOB.

Alexandra Albu este unul dintre artistii grafici ai avangardei bucurestene, actual masteranda a sectiei de Grafica din cadrul UNARTE si a liceului de Arte Plastice Nicolae Tonitza.

Odata cu expozitia Alexandrei, de remarcat DJ set-ul lui Kapnobatai, un tanar explorator al meleagurilor muzicale romanesti. Radacinile si le trage in mare parte din hip hop si funk, in timp ce se indreapta catre acele ceruri muzicale ramase nedescoperite.

Atelierul de Productie, initiat in iunie 2010, impreuna cu Param Pam Pam – lansat saptamana trecuta, reprezinta cea mai spatioasa locatie de evenimente hip indoor din Capitala – impreuna totalizeaza peste 2.000 m.p. de spatiu pentru happeninguri si evenimente cosmopolite.

In spatiul fostului atelier de filatura al fabricii Industria Bumbacului din zona Timpuri Noi (Splaiul Unirii 160) , Atelierul a prezentat de-a lungul timpului o serie de evenimente, performance-uri si expozitii, printre care: prima expozitie personala Irlo - Bucurii din profetii, « Miercurea Lejera » ,« Almost Secret Artish Party », preview-ul Pavilionului romanesc de la Bienala de Arhitectura de la Venetia sau Avant-garde Warehouse Party.

Citeste si:
10 tunsori ciudate pe care nu ti le-ai face niciodata
10 tunsori ciudate pe care nu...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.