Trei elevi de liceu s-au luat la bataie cu cutite, luni, in apropierea Grupului Scolar Mecanica Fina din Capitala. In urma incidentului au fost ranite usor trei persoane.

Incidentul a avut loc, luni, in jurul orei 12.40, la aproximativ 60 de metri de Grupul Scolar Mecanica Fina din Capitala, a declarat astazi pentru MEDIAFAX purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, informeaza MEDIAFAX.

"Unul din elevii unitatii a fost vizitat de un prieten de la alt liceu, iar in timp ce acestia vorbeau, un alt adolescent, in varsta de 15 ani, elev la Grupul Scolar Mecanica Fina a venit spre cei doi si l-a acostat pe vizitator. Cei doi tineri s-au urcat intr-un taxi incercand sa scape de agresor si au vrut sa plece, insa adolescentul l-a amenintat pe sofer va ii taie rotile daca pleaca de pe loc", a relatat Christian Ciocan.

Cei doi elevi si-au chemat rudele, care s-au luat de asemenea la bataie.

Doi dintre adolescenti si tatal unuia elev au fost raniti usor. La fata locului au intervenit Politia Capitalei si echipaje ale SPIR.
Politistii bucuresteni fac cercetari pentru port ilegal de arma alba, violente si ultraj contra bunelor moravuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.