15.000 de absolventi ai specializarilor neacreditate de la Universitatea ''Spiru Haret'' (USH) raman cu diplomele de licenta nerecunoscute, dupa ce sesiunea de relicentiere ce trebuia organizata incepand cu 15 septembrie, a fost anulata.

"Suntem in asteptarea acestei clarificari a situatiei. Documentul care e in vigoare, Ordonanta 10, specifica ca absolventii care au situatia aceasta, privitoare la formele de invatamant care nu au fost recunoscute de minister, au la dispozitie patru ani pentru a-si solutiona aceasta problema. Patru ani inseamna opt sesiuni pentru ca este una in februarie si una in iunie, sesiunile care sunt cele regulare", a declarat pentru Realitatea Corneliu Toader, purtator de cuvant al Universitatii "Spiru Haret".

Reprezentantii USH recunosc acum faptul ca organizarea sesiunii speciale pentru relicentiere absolventilor, programata in perioada 15-30 septembrie, nu era sustinuta de legislatia in vigoare.

"Nu stiu daca se va mai apela la sesiuni extraordinare", a adaugat Corneliu Toader.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.