timp de o saptamana, la pasajele Obor si Victoriei se executa lucrari de intretinere si, respectiv de remediere a finisajelor deteriorate in urma unor accidente, circulatia va fi inchisa alternativ pe cate o banda, interventiile urmand a fi facute noaptea, a anuntat luni Administratia Strazilor.

Lucrarile de intretinere in pasajele Obor si Victoriei vor fi efectuate in perioada 20- 27 septembrie.

Reprezentantii Administratiei Strazilor precizeaza ca interventiile vor fi facute in timpul noptii, si au in vedere remedierea finisajelor deteriorate in urma unor accidente, precum si lucrari necesare "mentinerii aspectului arhitectonic" al pasajelor, potrivit MEDIAFAX.

Totodata, potrivit sursei citate, in timpul noptii, intre orele 22.00 si 6.00, se va inchide alternativ circulatia pe o banda, in sensul de mers dinspre Stefan cel Mare spre Mihai Bravu, pentru Pasajul Obor. De asemenea, pentru Pasajul Victoriei, graficul de lucrari prevede inchiderea, joi noapte, intre orele 22.00 si 6.00, a celei de-a doua benzi si a benzii centrale pe sensul de mers dinspre Iancu de Hunedoara, spre Nicolae Titulescu
.

Vineri noapte, intre aceleasi ore, ambele benzi vor fi inchise spre sensul de mers dintre Titulescu spre Iancu de Hunedoara. Prima banda pe sensul dinspre Nicolae Ttitulescu spre Iancu de Hunedoara va fi inchisa de asemenea sambata noapte, in timp ce luni noapte, aceasta banda va fi inchisa pe sensul alternativ.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.