De luni, vremea se raceste in toata tara, temperaturile incadrandu-se intre 13 si maximum 23 de grade. Vremea se va incalzi usor abia miercuri.

Astazi, norii au acoperit aproape intreg teritoriul tarii. Soarele isi va face aparitia maine, insa temperaturile, intre 13 si cel mult 23 de grade, nu vor creste foarte mult. Abia de miercuri vremea se va incalzi usor. Nu vor lipsi nici ploile, prezente mai ales in Muntenia, Dobrogea, Moldova si, local, Transilvania si Oltenia, potrivit Realitatea tv.

In Bucuresti se inregistreaza astazi temperaturi intre 15 grade si 19 grade, iar pe timpul zilei va ploua. In sud-est sunt cele mai mari sanse de ploaie, iar vantul va sufla destul de tare. Vremea se raceste si la munte: maximele nu mai trec de 5 grade in Ceahlau, 9 grade in Sinaia, 11 la Predeal si 12 in Stana de vale.

Miercuri, vremea se anunta insorita, cu temperaturi in usoara incalzire, pana la 22-23 de grade in Capitala si cel mult 25 de grade in Lunca Dunarii. Sanse de ploaie sunt doar in Carpatii Orientali.

Vremea va fi frumoasa pana vineri, urmand ca sambata ploile sa-si faca din nou aparitia, iar duminica se vor extinde in toata tara
.

Vremea in urmatoarele trei zile

Vremea in orasul tau


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.