Asociatia Felina SofistiCAT organizeaza in zilele de 25-26 septembrie 2010, Expozitia Internationala Felina de toamna 2010, editiile 11-12.
La evenimentul care se va desfasura in Bucuresti, la Romexpo (pavilioanele 21-22), intre orele 10 - 17 (atat sambata, cat si duminica) - vor participa peste 300 de pisici de rasa din Romania, Ungaria, Ucraina, Italia, Serbia, Bulgaria, Israel, Rusia, Croatia, Turcia, Danemarca si Spania.

Prin fata juriului, compus din cinci arbitri internationali (Mira Fonsen si Anne Paloluoma-Sundholm din Finlanda; Lee Selassa si Ad de Bruijn din Olanda; Eric Reijers din Republica Ceha) vor defila frumoase exemplare de norvegiene de padure, persane, maine coon, british shorthair, ragdoll, cornish rex, devon rex, singapura, albastre de rusia, bengaleze, burma, exotic shorthair, siberiana, abisiniana, siameza, orientala, chartreux, turkish van, sphinx si don sphinx.

Atat sambata, cat si duminica vor avea loc etapele preliminare ale concursului. Punctul culminant al manifestarii este concursul BEST IN SHOW. Finalistii celor patru categorii de grupe (grupa 1-persane si exotice, grupa 2-par semilung, grupa 3-par scurt si grupa 4-orientale si siameze) se vor intrece in marea finala pentru un loc pe podium. Sponsorii vor oferi premii generoase pentru finalisti, constand in hrana si accesorii pentru pisici.

Vizitatorii vor putea admira gratioasele feline intrecandu-se in frumusete si vor putea achizitiona o gama larga de produse si accesorii destinate atat pisicilor (hrana, igiena, joaca), cat si iubitorilor acestora (cercei, bratari, posete etc.) la preturi promotionale.

In cadrul expozitiei va exista in premiera un colt de carte destinata copiilor. Candice Luana Dragota - vicepresedinta Asociatiei SofistiCAT - va lansa sambata, 25 septembrie, ora 14.00, cartea Povestiri din gradina cu pisici, iar scriitoarea Oana Stoica-Mujea va fi prezenta cu romanele sale fantasy si politiste.

De asemenea, copiii de la Centrul de plasament „The Door” din Mogosoaia (designer Betty Scarlat, in varsta de numai 14 ani) au pregatit - si vor prezenta in cadrul expozitiei - o colectie de hainute pentru pisici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.