Doua curse ale companiei aeriene Wizz Air, care ar fi trebuit sa plece in aceasta dimineata de la Cluj-Napoca spre Treviso, Italia, respectiv Dusseldorf, Germania, vor decola cu o intarziere de peste noua ore, din cauza unei defectiuni tehnice. Aproximativ o suta de pasageri astepta pe aeroport.

Avionul spre Treviso trebuia sa plece sambata dimineata, la ora 06.00, insa va decola la ora 15.30, iar cursa spre Dusseldorf, care era programata sa plece la ora 10.30, va decola abia la ora 20.00, au declarat reprezentantii Aeroportului International Cluj-Napoca.

"Este o problema cu cursa Wizz Air spre Treviso, Italia, care trebuia sa plece la ora 06.00, dar se estimeaza ca va pleca la ora 15.30. Intarzierea nu s-a produs din cauza aeroportului, ci a companiei. Aeronava care trebuia sa duca pasagerii la Treviso nu a ajuns la Cluj-Napoca de la Roma vineri seara, la ora 23.00, astfel ca zborul programat pentru sambata, la ora 06.00 a fost amanat. De asemenea, si cursa spre Dusseldorf, tot a companiei Wizz Air, care trebuia sa plece la ora 10.30, va decola abia la ora 20.00", au precizat oficialii aeroportului clujean, relateaza MEDIAFAX.

La randul lor, reprezentantii companiei Wizz Air au delclarat ca este vorba despre o problema tehnica la avionul care trebuia sa ajunga vineri seara, de la Roma la Cluj-Napoca, si care urma sa transporte in aceasta dimineata pasagerii spre Treviso si Dusseldorf.

"Cursa de la Roma spre Cluj-Napoca nu a mai plecat din motive tehnice. Aeronava s-a stricat si trebuie reparata. Este o cursa aeriana in lant. Avionul care venea de la Roma la Cluj-Napoca trebuia sa transporte pasagerii la Treviso la ora 06.00, de acolo sa preia pasagerii si sa-i aduca la Cluj, dupa care trebuia sa plece spre Dusseldorf la ora 10.30. Toate aceste zboruri au fost afectate", a precizat un reprezentant al companiei.

Potrivit acestuia, cei aproximativ o suta de pasageri care asteapta in incinta Aeroportului International Cluj-Napoca vor primi din partea Wizz Air sandvisuri si apa.

Citeste si:
Răsturnare de situație! Afaceristul din Cluj și-ar fi înscenat...
Răsturnare de situație!...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.