Doua persoane sunt cercetate pentru trafic de droguri de mare risc, dupa ce au fost prinse in flagrant delict in Sinaia, in timp ce vindeau comprimate tip ecstasy in schimbul sumei de 8.400 euro.

Bogdan Sorin Paiu si Adrian Raul Carp au fost prinsi ieri in Sinaia timp ce le vindeau investigatorilor sub acoperire o cantitate de 3.880 comprimate tip ecstasy (3,4 metilendioximetamfetamina (MDMA) si 5,07 grame fragmente de comprimate tip ecstasy, in schimbul sumei de 8.400 euro, informeaza DIICOT, relateaza MEDIAFAX.

Anchetatorii au stabilit ca in 31 iulie si 2 septembrie, acuzatii le-au vandut celor doi investigatori sub acoperire alte 298 comprimate ecstasy, contra sumelor de 1.800 lei si 500 euro.

In urma cercetarilor, s-a stabilit ca inculpatii au procurat aceste droguri de mare risc din Olanda, pentru a le vinde investigatorilor sub acoperire, precum si alte mii de comprimate ecstasy si importante cantitati de cocaina.

Cei doi au fost retinuti si prezentati Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.