Dupa 15 octombrie, cetatenii care nu si-au platit impozitul pe 2010 pentru case, terenuri si masini se pot trezi cu portareii la usa.

Scapa doar cei care lucreaza fara carte de munca, n-au conturi bancare si nici proprietati, relateaza Gandul.

"Este aproape imposibil sa nu gasim un datornic si sa nu recuperam datoriile de la el. Scapa doar cei care lucreaza fara carte de munca, n-au conturi bancare si nici proprietati", explica angajatii de la Taxe Locale

In Capitala, primariile din cele sase sectoare au inceput deja executarile silite pentru recuperarea restantelor inregistrate la plata amenzilor, taxelor si impozitelor. Numai in sectorul 4 al Capitalei, aproape 18.000 de cetateni s-au trezit cu conturile blocate.

In restul tarii, peste 5.000 de oradeni s-au trezit cu popriri pentru ca nu si-au achitat taxele si impozitele, peste 2.400 de pensionari din Iasi au, in acest moment, popriri pe pensii, in timp ce la Deva 2.000 de contribuabili au poprire pe conturi si venituri din cauza ca nu si-au achitat taxele si impozitele locale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.