Un incendiu puternic a izbucnit miercuri la un hotel aflat in constructie in municipiul Constanta, situat in apropierea unui liceu. Pompierii au intervenit timp de doua ore pentru stingerea focului si au gasit in cladire patru butelii explodate.

Flacarile au izbucnit in jurul orei 10.30, la ultimul nivel al unui hotel cu patru etaje aflat in constructie, din cauza neglijentei muncitorilor care lucrau la acoperis cu flacara deschisa, potrivit MEDIAFAX.

"Primele indicii arata ca incendiul a izbucnit din cauza neglijentei unor muncitori care lipeau bucati de carton cu foc, in apropierea unor suluri de vata minerala. Se pare ca acestea s-au aprins si, pentru ca nu aveau mijloace de interventei, muncitorii au fugit”, au declarat autoritatile.

Focul a fost stins dupa aproape doua ore de interventie, dupa ce s-a actionat atat din exteriorul cladirii, cat si din interior. Pompierii au descoperit la ultimul etaj al imobilului patru butelii explodate, iar o alta la subsol. In urma incidentului nu au fost inregistrate victime.

O comisie de ancheta urmeaza sa stabileasca cauzele exacte ale declansarii incendiului, in timp ce pagubele produse vor fi estimate de firma care detine cladirea. Pe timpul actiunii pompierilor, traficul rutier pe bulevardul Mamaia, in zona incendiului, a fost blocat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.